Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 92 gevonden artikelen
 
 
  72. Increasing monounsaturated fatty acid levels in pork improved the “pleasantness” of grilled loins in panellists with Chinese background
 
 
Titel: 72. Increasing monounsaturated fatty acid levels in pork improved the “pleasantness” of grilled loins in panellists with Chinese background
Auteur: Navarro, M.
Coba, A.
Dunshea, F.R.
Roura, E.
Verschenen in: Animal science proceedings
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 234
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland