Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Profile and content of fermentable oligo-, di-, monosaccharides, and polyols (FODMAP) compounds in wheat and rye wholegrain foods
 
 
Titel: Profile and content of fermentable oligo-, di-, monosaccharides, and polyols (FODMAP) compounds in wheat and rye wholegrain foods
Auteur: Torbica, Aleksandra M.
Miljić, Uroš
Todorić, Olja
Belović, Miona
Erceg, Tamara
Miljić, Milorad
Radosavljević, Miloš
Verschenen in: Carbohydrate polymer technologies and applications
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland