Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Study on dynamic alterations of volatile organic compounds reveals aroma development over enzymatic-catalyzed process of Tieguanyin oolong tea production
 
 
Titel: Study on dynamic alterations of volatile organic compounds reveals aroma development over enzymatic-catalyzed process of Tieguanyin oolong tea production
Auteur: Wu, Liangyu
Chen, Xiaolan
Lin, Jiaqi
Lin, Hongzheng
Liao, Ningkai
Li, Chenxue
Hu, Yunfei
Sun, Yun
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland