Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Evaluation of freeze-dried phenolic extract from cashew apple by-product: Physical properties, in vitro gastric digestion and chemometric analysis of the powders” [Food Chemistry: Molecular Sciences 5 (2022) 100149]
 
 
Titel: Corrigendum to “Evaluation of freeze-dried phenolic extract from cashew apple by-product: Physical properties, in vitro gastric digestion and chemometric analysis of the powders” [Food Chemistry: Molecular Sciences 5 (2022) 100149]
Auteur: de Souza Lima, Antonia Carlota
Sampaio, Lorena Maria Freire
Alves Filho, Elenilson G.
Ribeiro, Paulo Riceli Vasconcelos
Pontes, Claudilane Martins
Afonso, Marcos Rodrigues Amorim
Canuto, Kirley Marques
Roudaut, Gaëlle
Eça, Kaliana Sitonio
de Siqueira Oliveira, Luciana
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland