Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Unaided efficient transglutaminase cross-linking of whey proteins strongly impacts the formation and structure of protein alginate particles
 
 
Titel: Unaided efficient transglutaminase cross-linking of whey proteins strongly impacts the formation and structure of protein alginate particles
Auteur: Madsen, Mikkel
Khan, Sanaullah
Kunstmann, Sonja
Aachmann, Finn L.
Ipsen, Richard
Westh, Peter
Emanuelsson, Cecilia
Svensson, Birte
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland