Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Identification of dipeptides by MALDI-ToF mass spectrometry in long-processing Spanish dry-cured ham
 
 
Titel: Identification of dipeptides by MALDI-ToF mass spectrometry in long-processing Spanish dry-cured ham
Auteur: Heres, Alejandro
Saldaña, Celia
Toldrá, Fidel
Mora, Leticia
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland