Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acids compositional variations between the edible and non-edible fruit part of seven pomegranate varieties
 
 
Titel: Fatty acids compositional variations between the edible and non-edible fruit part of seven pomegranate varieties
Auteur: Melgarejo, Pablo
Núñez-Gómez, Dámaris
Martínez-Nicolás, Juan José
Giordani, Edgardo
Tozzi, Francesca
Legua, Pilar
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland