Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Sorghum protein ingredients: Production, compositional variability and enhancement of aqueous dispersibility through homogenization
 
 
Titel: Sorghum protein ingredients: Production, compositional variability and enhancement of aqueous dispersibility through homogenization
Auteur: Gallo, Thais Cristina Benatti
Beaumal, Valérie
Houinsou-Houssou, Bérénice
Viau, Michèle
Ribourg-Birault, Lucie
Sotin, Hélène
Bonicel, Joëlle
Boire, Adeline
Queiroz, Valéria Aparecida Vieira
Mameri, Hamza
Guyot, Sylvain
Riaublanc, Alain
Nicoletti, Vânia Regina
Berton-Carabin, Claire
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland