Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Effects of potato extract on betalains, antioxidant activity, and sensory preference in buttermilk through fermentation with Lactobacillus acidophilus and Streptococcus salivarius
 
 
Titel: Effects of potato extract on betalains, antioxidant activity, and sensory preference in buttermilk through fermentation with Lactobacillus acidophilus and Streptococcus salivarius
Auteur: Mirsalami, Seyed Mehrdad
Mirsalami, Mahsa
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland