Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Technological and sensory properties of plant-based meat analogues containing fermented sunflower protein concentrate
 
 
Titel: Technological and sensory properties of plant-based meat analogues containing fermented sunflower protein concentrate
Auteur: Pöri, Pinja
Lille, Martina
Edelmann, Minnamari
Aisala, Heikki
Santangelo, Daniele
Coda, Rossana
Sozer, Nesli
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland