Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Potential of redcurrant protein-enriched fractions as emulsifier in oil–water-emulsions
 
 
Titel: Potential of redcurrant protein-enriched fractions as emulsifier in oil–water-emulsions
Auteur: Sankowski, L.V.
Hennig, L.
Drusch, S.
Brückner-Gühmann, M.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland