Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and rheological properties of commercial almond-based yoghurt alternatives to dairy and soy yoghurts
 
 
Titel: Physicochemical and rheological properties of commercial almond-based yoghurt alternatives to dairy and soy yoghurts
Auteur: Devnani, Bhanu
Ong, Lydia
Kentish, Sandra E
Scales, Peter J
Gras, Sally L
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland