Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Potential of microalgae as flavoring agents for plant-based seafood alternatives
 
 
Titel: Potential of microalgae as flavoring agents for plant-based seafood alternatives
Auteur: Coleman, Bert
Van Poucke, Christof
Dewitte, Bavo
Ruttens, Ann
Moerdijk-Poortvliet, Tanja
Latsos, Christos
De Reu, Koen
Blommaert, Lander
Duquenne, Barbara
Timmermans, Klaas
van Houcke, Jasper
Muylaert, Koenraad
Robbens, Johan
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland