Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of gluten-free muffin formulation with agavin-type fructans as fat and sucrose replacer using response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of gluten-free muffin formulation with agavin-type fructans as fat and sucrose replacer using response surface methodology
Auteur: Nieto-Mazzocco, Elizabeth
Saldaña-Robles, Adriana
Franco-Robles, Elena
Mireles-Arriaga, Ana Isabel
Mares-Mares, Everardo
Ozuna, César
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland