Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 48 gevonden artikelen
 
 
  A review on quality attributes and utilization of ghee residue, an under-utilized dairy by-product
 
 
Titel: A review on quality attributes and utilization of ghee residue, an under-utilized dairy by-product
Auteur: Wani, Aakash Dadarao
Prasad, Writdhama
Khamrui, Kaushik
Jamb, Sristi
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland