Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Quality and safety of the Coalho cheese using a new edible coating based on the Ziziphus joazeiro fruit pulp
 
 
Titel: Quality and safety of the Coalho cheese using a new edible coating based on the Ziziphus joazeiro fruit pulp
Auteur: Leandro, Giliel Rodrigues
de Souza, Ozivaldo Ferreira
de Medeiros, Thayná Kelly Formiga
de Oliveira, Juliana Paula Felipe
de Medeiros, Rosália Severo
de Albuquerque, Priscilla Barbosa Sales
de Souza, Marthyna Pessoa
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland