Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Oat protein as plant-derived gelling agent: Properties and potential of modification
 
 
Titel: Oat protein as plant-derived gelling agent: Properties and potential of modification
Auteur: Brückner-Gühmann, Monika
Kratzsch, Annekatrin
Sozer, Nesli
Drusch, Stephan
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland