Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Formulation of functional crackers enriched with fermented soybean (tempeh) paste: rheological and microstructural properties
 
 
Titel: Formulation of functional crackers enriched with fermented soybean (tempeh) paste: rheological and microstructural properties
Auteur: Nicole, Tan Zhi Hui
Nichelle, Tee Shenn
Elizabeth, Tan En
Yuliarti, Oni
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland