Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic reduction of galactooligosaccharide content of faba bean and yellow pea ingredients and food products
 
 
Titel: Enzymatic reduction of galactooligosaccharide content of faba bean and yellow pea ingredients and food products
Auteur: Nyyssölä, Antti
Nisov, Anni
Lille, Martina
Nikinmaa, Markus
Rosa-Sibakov, Natalia
Ellilä, Simo
Valkonen, Mari
Nordlund, Emilia
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland