Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Optimizing Tenebrio molitor powder as ingredient in breadmaking: Impact of enzymatic hydrolysis on dough techno-functional properties and bread quality
 
 
Titel: Optimizing Tenebrio molitor powder as ingredient in breadmaking: Impact of enzymatic hydrolysis on dough techno-functional properties and bread quality
Auteur: Verni, Michela
Squeo, Giacomo
Perri, Giuseppe
Demarinis, Chiara
Rizzello, Carlo Giuseppe
Caponio, Francesco
Faino, Luigi
Pontonio, Erica
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland