Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Boosting curcumin bioavailability with egg white protein aerogels: A sustainable supercritical CO₂-based approach for enhanced bioaccessibility, antioxidant activity, and anti-inflammatory effects
 
 
Titel: Boosting curcumin bioavailability with egg white protein aerogels: A sustainable supercritical CO₂-based approach for enhanced bioaccessibility, antioxidant activity, and anti-inflammatory effects
Auteur: Alavi, Farhad
Ciftci, Ozan N.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland