Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 122 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Sensory analysis of omelette made from liquid whole egg pasteurised by manothermosonication: unravelling texture and flavour attributes
 
 
Titel: Sensory analysis of omelette made from liquid whole egg pasteurised by manothermosonication: unravelling texture and flavour attributes
Auteur: Beitia, Enrique
Silva, Aline
Mavros, Grigorios
Schilling, Frank
Guo, Xiaoai
Mallouchos, Athanasios
Heinz, Volker
Rocha, Célia
Lima, Rui C.
Frickhofen, Dorothee
Proestos, Charalampos
Methven, Lisa
Valdramidis, Vasilis
Cunha, Luís M.
Aganovic, Kemal
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 122 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland