Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of microbial and oxidative changes of 100% Iberian Spanish salchichón in contact with a composite olive-leaf-extract food film and vacuum-packaged
 
 
Titel: Evaluation of microbial and oxidative changes of 100% Iberian Spanish salchichón in contact with a composite olive-leaf-extract food film and vacuum-packaged
Auteur: Sánchez-Gutiérrez, Mónica
Rivera-Ruiz, Arturo
Sánchez-Fernández, Laura
Rodríguez, Alejandro
Carrasco, Elena
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland