Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the potential of stabilised betacyanins from fermented red dragon fruit (Hylocereus polyrhizus) drink: Sustainable colouration and antioxidant enhancement of stirred yoghurt
 
 
Titel: Evaluating the potential of stabilised betacyanins from fermented red dragon fruit (Hylocereus polyrhizus) drink: Sustainable colouration and antioxidant enhancement of stirred yoghurt
Auteur: Lim, Teck Wei
Lim, Renee Lay Hong
Pui, Liew Phing
Tan, Chin Ping
Ho, Chun Wai
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland