Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing sustainable food innovation through consumer participatory co-creation: A case study on plant-based dietary snack bars in Thailand
 
 
Titel: Enhancing sustainable food innovation through consumer participatory co-creation: A case study on plant-based dietary snack bars in Thailand
Auteur: Ketkaew, Chavis
Oktaviani, Rara Dwi
Padthar, Siraphat
Leeanansaksiri, Ratchanon
Meethonglang, Thanapoom
Hanna, Athro
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland