Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, rheological and sensory characteristics of wheat bread enriched with chia (Salvia hispanica L.) seed gum
 
 
Titel: Chemical, rheological and sensory characteristics of wheat bread enriched with chia (Salvia hispanica L.) seed gum
Auteur: Al-Ali, Rawdah M.
Al-Ibresam, Orass T.
Al-Hilifi, Sawsan A.
Trajkovska Petkoska, Anka
Korma, Sameh A.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland