Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Brewers’ spent grain as a functional ingredient in bakery, pasta, and cereal-based products
 
 
Titel: Brewers’ spent grain as a functional ingredient in bakery, pasta, and cereal-based products
Auteur: Saberian, Hamed
Ghandehari Yazdi, Amir Pouya
Nejatian, Mohammad
Bazsefidpar, Nooshin
Mohammadian, Amir Hossein
Rahmati, Mohammad
Assadpour, Elham
Jafari, Seid Mahdi
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland