Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Beyond the cow: Consumer perceptions and information impact on acceptance of precision fermentation-produced cheese in Germany
 
 
Titel: Beyond the cow: Consumer perceptions and information impact on acceptance of precision fermentation-produced cheese in Germany
Auteur: Kühl, Sarah
Schäfer, Alina
Kircher, Christian
Mehlhose, Clara
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland