Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 661 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of odor-active compounds of various pea preparations by GC-MS, GC-O, and their correlation with sensory attributes
 
 
Titel: Characterization of odor-active compounds of various pea preparations by GC-MS, GC-O, and their correlation with sensory attributes
Auteur: Zhogoleva, Aleksandra
Alas, Maria
Rosenvald, Sirli
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 661 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland