Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 661 gevonden artikelen
 
 
  Candying process for enhancing pre-waste watermelon rinds to increase food sustainability
 
 
Titel: Candying process for enhancing pre-waste watermelon rinds to increase food sustainability
Auteur: Maletti, Laura
D'Eusanio, Veronica
Lancellotti, Lisa
Marchetti, Andrea
Pincelli, Luca
Strani, Lorenzo
Tassi, Lorenzo
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 661 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland