Details van artikel 607 van 661 gevonden artikelen
The production of functional γ-aminobutyric acid Malaysian soy sauce koji and moromi using the trio of Aspergillus oryzae NSK, Bacillus cereus KBC, and the newly identified Tetragenococcus halophilus KBC in liquid-state fermentation
Titel:
The production of functional γ-aminobutyric acid Malaysian soy sauce koji and moromi using the trio of Aspergillus oryzae NSK, Bacillus cereus KBC, and the newly identified Tetragenococcus halophilus KBC in liquid-state fermentation
Auteur:
Shin Yee, Chong Sohedein, Mohamad Nor Azzimi Poh Suan, Ooi Weng Loen, Alan Wong Abd Rahim, Muhamad Hafiz Soumaya, Sassi Ilham, Zul Wan-Mohtar, Wan Abd Al Qadr Imad
Verschenen in:
Future foods
Paginering:
Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2021
Inhoud:
Uitgever:
Published by Elsevier B.V.
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 607 van 661 gevonden artikelen