Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 661 gevonden artikelen
 
 
  Applications of electrolyzed water in the food industry: A comprehensive review of its effects on food texture
 
 
Titel: Applications of electrolyzed water in the food industry: A comprehensive review of its effects on food texture
Auteur: Adal, Samiye
Delikanlı Kıyak, Berrak
Çalışkan Koç, Gülşah
Süfer, Özge
Özkan Karabacak, Azime
İnan Çınkır, Nuray
Çelebi, Yasemin
Jeevarathinam, G.
Rustagi, Sarvesh
Pandiselvam, R.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 661 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland