Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 290 van 661 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of barley wort with Saccharomyces boulardii to generate a beverage with probiotic potential
 
 
Titel: Fermentation of barley wort with Saccharomyces boulardii to generate a beverage with probiotic potential
Auteur: Gutiérrez-Nava, María Angélica
Jaén-Echeverría, Emmelin
Acevedo-Sandoval, Otilio-Arturo
Román-Gutiérrez, Alma-Delia
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 290 van 661 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland