Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 661 gevonden artikelen
 
 
  CO2 gas hydrate as an innovative leavening agent for baked goods
 
 
Titel: CO2 gas hydrate as an innovative leavening agent for baked goods
Auteur: Frühling, Yvonne
Claßen, Timo
Mobarak, Mohammad
Bauer, Marius
Zettel, Viktoria
Gatternig, Bernhard
Hitzmann, Bernd
Delgado, Antonio
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 661 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland