Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Consumption of yogurt enriched with polar lipids from olive oil by-products reduces platelet sensitivity against platelet activating factor and inflammatory indices: A randomized, double-blind clinical trial
 
 
Titel: Consumption of yogurt enriched with polar lipids from olive oil by-products reduces platelet sensitivity against platelet activating factor and inflammatory indices: A randomized, double-blind clinical trial
Auteur: Antonopoulou, Smaragdi
Detopoulou, Maria
Fragopoulou, Elizabeth
Nomikos, Tzortzis
Mikellidi, Αnastasia
Yannakoulia, Mary
Kyriacou, Adamantini
Mitsou, Evdokia
Panagiotakos, Demosthenes
Anastasiou, Costas
Verschenen in: Human nutrition & metabolism
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland