Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Improving gel properties of egg white protein using coconut endosperm dietary fibers modified by ultrasound and dual enzymolysis combined with carboxymethylation or phosphate crosslinking
 
 
Titel: Improving gel properties of egg white protein using coconut endosperm dietary fibers modified by ultrasound and dual enzymolysis combined with carboxymethylation or phosphate crosslinking
Auteur: Zhang, Anyu
Ma, Jun
Long, Peiyao
Zheng, Yajun
Zhang, Yichan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland