Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Effect of prebiotics on rheological properties and flavor characteristics of Streptococcus thermophilus fermented milk
 
 
Titel: Effect of prebiotics on rheological properties and flavor characteristics of Streptococcus thermophilus fermented milk
Auteur: Chi, Xuelu
Yang, Qingyu
Su, Yufang
Xi, Yanmei
Wang, Weizhe
Sun, Baoguo
Ai, Nasi
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland