Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Chemical modification of bacterial exopolysaccharides: Antioxidant properties and health potentials
 
 
Titel: Chemical modification of bacterial exopolysaccharides: Antioxidant properties and health potentials
Auteur: Shah, Irshad Ahmad
Kavitake, Digambar
Tiwari, Swati
Devi, Palanisamy Bruntha
Reddy, G. Bhanuprakash
Jaiswal, Krishna Kumar
Jaiswal, Amit K.
Shetty, Prathapkumar Halady
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland