Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Changes in lipids and medium- and long-chain fatty acids during the spontaneous fermentation of ripened pu-erh tea
 
 
Titel: Changes in lipids and medium- and long-chain fatty acids during the spontaneous fermentation of ripened pu-erh tea
Auteur: Chen, Qiu-yue
Liu, Ming-li
Li, Ruo-yu
Jiang, Bin
Liu, Kun-yi
Xiao, Yan-qin
Wang, Qi
Wang, Teng
Zhao, Lian-qin
Wang, Wei-tao
Liu, Zhi-wei
Chen, Li-jiao
Ma, Yan
Zhao, Ming
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland