Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 134 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Technological and microbiological characterization of an industrial soft-sliced bread enriched with chitosan and its prebiotic activity
 
 
Titel: Technological and microbiological characterization of an industrial soft-sliced bread enriched with chitosan and its prebiotic activity
Auteur: D'Alessandro, Margherita
Schouten, Maria Alessia
Gottardi, Davide
Cortesi, Sara
Romani, Santina
Patrignani, Francesca
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 134 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland