Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 127 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Stability of electrostatically stabilized emulsions and its encapsulation of astaxanthin against environmental stresses: Effect of sodium caseinate-sugar beet pectin addition order
 
 
Titel: Stability of electrostatically stabilized emulsions and its encapsulation of astaxanthin against environmental stresses: Effect of sodium caseinate-sugar beet pectin addition order
Auteur: Pu, Xiaolu
Yu, Shuaipeng
Cui, Yue
Tong, Ziqian
Wang, Changyan
Wang, Lin
Han, Junhua
Zhu, Hong
Wang, Shijie
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 127 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland