Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical characterisation of whole meal flours from three wild chickpea varieties and their technological performance in Gluten Free Bread
 
 
Titel: Physico-chemical characterisation of whole meal flours from three wild chickpea varieties and their technological performance in Gluten Free Bread
Auteur: Parenti, Ottavia
Assaf, Neamtallah
Alinovi, Marcello
Rinaldi, Massimiliano
Caligiani, Augusta
Chiavaro, Emma
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland