Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Novel formulations for developing fresh hybrid cheese analogues utilizing fungal-fermented brewery side-stream flours
 
 
Titel: Novel formulations for developing fresh hybrid cheese analogues utilizing fungal-fermented brewery side-stream flours
Auteur: Palatzidi, Anastasia
Nikoloudaki, Olga
Torreiro, Maria Garcia
Matteucci, Carolina
Ferrentino, Giovanna
Scampicchio, Matteo Mario
Di Cagno, Raffaella
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland