Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Meat crust as a novel food ingredient to regulate lipid peroxidation and oxidative stress
 
 
Titel: Meat crust as a novel food ingredient to regulate lipid peroxidation and oxidative stress
Auteur: Asido, Eylon
Zeigerman, Haim
Verman, Michal
Argov-Argaman, Nurit
Kanner, Joseph
Tirosh, Oren
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland