Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of grape seed oil in oil-in-water emulsion using multilayer technology: Investigation of physical stability, physicochemical and oxidative properties of emulsions under the influence of the number of layers
 
 
Titel: Encapsulation of grape seed oil in oil-in-water emulsion using multilayer technology: Investigation of physical stability, physicochemical and oxidative properties of emulsions under the influence of the number of layers
Auteur: Sepeidnameh, Marziyeh
Fazlara, Ali
Hosseini, Seyed Mohammad Hashem
Pourmahdi Borujeni, Mahdi
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland