Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Characterizations of emulsion gel formed with the mixture of whey and soy protein and its protein digestion under in vitro gastric conditions
 
 
Titel: Characterizations of emulsion gel formed with the mixture of whey and soy protein and its protein digestion under in vitro gastric conditions
Auteur: Cheng, Yu
Ye, Aiqian
Singh, Harjinder
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland