Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 124 van 133 gevonden artikelen
 
 
  The number and position of unsaturated bonds in aliphatic aldehydes affect meat flavorings system: Insights on initial Maillard reaction stage and meat flavor formation from thiazolidine derivatives
 
 
Titel: The number and position of unsaturated bonds in aliphatic aldehydes affect meat flavorings system: Insights on initial Maillard reaction stage and meat flavor formation from thiazolidine derivatives
Auteur: Du, Wenbin
Wang, Yutang
Ma, Qianli
Li, Yang
Wang, Bo
Bai, Shuang
Fan, Bei
Wang, Fengzhong
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 124 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland