Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 119 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Texture improvement and in vitro digestion modulation of plant-based fish cake analogue by incorporating hydrocolloid blends
 
 
Titel: Texture improvement and in vitro digestion modulation of plant-based fish cake analogue by incorporating hydrocolloid blends
Auteur: Peh, Felicia Zhi Wen
Zhao, Lin
Chia, Yin Yin
Ng, Cheryl Kwoek Zhen
Du, Juan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 119 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland