Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 133 gevonden artikelen
 
 
  Role of tailored sourdough fermentation in the flavor of wholegrain-oat bread
 
 
Titel: Role of tailored sourdough fermentation in the flavor of wholegrain-oat bread
Auteur: Cera, Silvia
Tuccillo, Fabio
Knaapila, Antti
Sim, Finlay
ManngÄrd, Jessica
Niklander, Katariina
Verni, Michela
Rizzello, Carlo Giuseppe
Katina, Kati
Coda, Rossana
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 133 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland