Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 114 gevonden artikelen
 
 
  A novel strategy for simultaneous reduction of salt and animal fat in burger using a taste contrast system based on double emulsion
 
 
Titel: A novel strategy for simultaneous reduction of salt and animal fat in burger using a taste contrast system based on double emulsion
Auteur: Hashemi, Hadi
Eskandari, Mohammad Hadi
Hosseini, Seyed Mohammad Hashem
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland